Ontstoppingsbedrijf Rosmalen

U heeft last van een verstopping in uw huis? En nu op zoek naar een professioneel ontstoppingsbedrijf die al vele projecten heeft mogen voltooien in de regio Rosmalen? Dan maken wij van Hendriks Riooltechniek graag kennis met u. Om uiteraard zo snel mogelijk die vervelende verstopping te ontstoppen.

Waarmee kunnen we u helpen?

Hendriks Riooltechniek verhelpt elk probleem (zolang het met verstoppingen te maken heeft uiteraard):

  • Het ontstoppen en reinigen van uw riolering
  • Het uitvoeren van een camera-inspectie om een probleem te detecteren zonder te breken
  • Een gootsteen of wc ontstoppen
  • Het schoonmaken van kolken, vetafscheiders, rioolgemalen en putten
  • Het renoveren of vervangen van uw leidingen

Wilt u meer informatie ten aanzien van onze werkzaamheden of wilt u zien hoe we bepaalde projecten in uw regio hebben aangepakt, neem dan een kijkje op onze projectenpagina. Zo krijgt u een completer beeld van onze activiteiten.

Rioollucht in huis?

Heeft u last van een vervelende rioollucht (rioolstank) in huis? Maar weet u niet waar deze vandaan komt? Wij komen deze graag detecteren. Rioollucht kan zich overal ophouden. Het is heel vervelend en kan u zelfs van een goede nachtrust weerhouden. Belangrijk is om het probleem snel op te sporen en het aan te pakken. Een situatie kan snel verergeren. Een huis leeft. Materialen werken op elkaar en verouderen. Weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat materialen hun kwaliteit verliezen, en er lekkages of verstoppingen ontstaan die zelfs ergere gevolgen kunnen hebben.

Snel in (regio) Rosmalen

Als het gaat om verstoppingen dan is het vaak zaak om snel te handelen. Als ontstoppingsbedrijf begrijpen we dat. We vinden het dan ook belangrijk om snel bij je te zijn. Zeker als het echte spoed heeft. Ben je gevestigd of woon je in het mooie Rosmalen, Empel, Berlicum, Gewande, Den Dungen, Engelen of bijvoorbeeld Heeseind? Bel 0412-857324 of mail ons: info@hendriksriooltechniek.nl. U kunt natuurlijk ook een offerte aanvragen.

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 34
5349 AZ Oss

0412 – 847 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

WhatsAppStel je vraag via Whatsapp