Ontstoppingsbedrijf Velp

Op zoek naar een professioneel ontstoppingsbedrijf in de regio Velp? Hendriks Riooltechniek is een jong en groeiend bedrijf dat zich met volle energie toelegt op het verhelpen van verstoppingen. Bent u de volgende die we mogen verlossen van die vervelende verstopping(en)?

Projecten

Wij zijn graag transparant ten aanzien van de projecten die we uitvoeren en plaatsen deze werken daarom met enige regelmaat op onze website. Dit geeft u de gelegenheid om goed te zien hoe we te werk gaan. Bekijk onze projecten >>

Mogen we u verstopping verhelpen

Vind u in ons de juiste partner om uw verstopping (inclusief de veelvoorkomende stankoverlast) aan te pakken? In overleg met u voeren we werkzaamheden uit. We zijn gebaat bij een tevreden klant en doen er alles aan om u zo volledig mogelijk te informeren. Onze monteurs helpen u met uw verstopping. Rioleringsproblemen kunnen heel urgent zijn. Wanneer er niet snel gehandeld wordt, kunnen de problemen verergeren. Dat kan enorme schade toebrengen aan uw woning.

Van allround loodgietersbedrijf naar specialist

Als allround loodgietersbedrijf zijn we ons steeds meer gaan specialiseren in het zoeken en vinden van oplossingen voor een vervelende rioollucht in huizen en panden. Bij spoed zijn we binnen twee uur op locatie om u van dienst te zijn. Soms is een eenvoudige ingreep al voldoende om een ontstopping te verhelpen. Toch kan er veel gebeurd zijn wat ertoe heeft geleid dat er een verstopping is ontstaan. Van rioolvliegjes tot vet- en zeepresten, van boomwortels die leidingen doorgroeien tot aan urinesteen. Wij detecteren uw probleem en lossen het graag voor u op!

Snel in (regio) Velp

Als het gaat om verstoppingen dan is het vaak zaak om snel te handelen. Als ontstoppingsbedrijf begrijpen we dat. We vinden het dan ook belangrijk om snel bij je te zijn. Zeker als het echte spoed heeft. Ben je gevestigd of woon je in het mooie  Velp, Rozendaal, Lathum, Rheden, Arnhem ? Bel 0412-857324 of mail ons: info@hendriksriooltechniek.nl. U kunt natuurlijk ook een offerte aanvragen.

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 34
5349 AZ Oss

0412 – 847 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl