Afvoer verstopt? Wij staan voor u klaar!

Heeft u last van een verstopte afvoer? Wij komen graag langs om deze snel en vakkundig te verhelpen. Onze monteurs zijn 24/7 te bereiken en in het geval van nood staan we binnen 2 uur bij u op de stoep.

Hoe herkent u een verstopte afvoer?

Een verstopte afvoer herkent u vaak al aan het borrelen van het water of het feit dat het water eerstomhoog komt voordat het rustig weg zakt. Ook kan het zijn dat de sifonf leeg slurpen en dat u een slurpend geluid hoort. Dat ze tekenen van een verstopte afvoer.

Als we kijken naar oorzaken dan zien we dat urinesteen vaak de oorzaak is van de verstopping. Urinesteen ontstaat doordat de afvoer niet meer goed afloopt en er water blijft staan. Urinesteen gaat dan verstenen en hecht aan de buiswand. De afvoerbuis wordt dan grauw van binnen waardoor wc-papier niet goed meer wegloopt en ophoopt. Het kan ook zijn dat urinesteen los laat en ophoopt in de afvoer.

Zoals u ziet: oorzaken voor een verstopte afvoer kunnen door het hele huis voorkomen, maar zijn wel in meeste gevallen te ontstoppen! Wij hebben apparatuur om dit snel en vakkundig te traceren en op te lossen.

Waarom Hendriks Riooltechniek?

Wij weten van aanpakken en houden van duidelijkheid. U moet op ons kunnen rekenen. Onderstaand onze (sterke) punten:

  • Elke afvoer kunnen wij voor u ontstoppen, van een diameter van 32 tot 300 mm
  • Uw afvoer ontstopt zonder hak- en breekwerk
  • U krijgt 3 maanden garantie op onze werkzaamheden*
  • U betaalt pas wanneer het probleem verholpen is
  • Verschillende methodes om uw afvoer te ontstoppen

Snel uw verstopte afvoer laten ontstoppen?

Wilt u snel de verstopping in uw afvoer laten verhelpen? Neem dan contact met ons op: bel 06-28179557 of vul het contactformulier in. Wij nemen snel contact met u op om uit te leggen hoe we te werk gaan om de verstopping in uw afvoer te verhelpen.

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 34
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Regio Oss – Nijmegen – Den Bosch – Uden

Heb je last van een verstopte afvoer? Als professioneel ontstoppingsbedrijf willen we graag snel ter plekke zijn om uw verstopte afvoer te verhelpen. Zeker als er spoed bij geboden is dan is het fijn om te weten dat een regionale ontstoppingsdienst snel ter plekke kan zijn. Dat is ook de reden dat we veelal in de regio Oss, Nijmegen, Den Bosch en Uden werken.

WhatsAppStel je vraag via Whatsapp