Bad verstopt? Wij ontstoppen de afvoer snel!

Loopt uw badwater niet of slecht weg? En heeft u zelf, zonder succes, al verschillende pogingen ondernomen om de verstopping zelf te verhelpen. Dan komen we graag langs om uw verstopt bad te ontstoppen. U kunt ons 24/7 bereiken en als er echt nood aan de man is dan staan we binnen 2 uur bij u op de stoep om aan de slag te gaan.

Hoe herkent u een verstopt bad?

Een verstopt bad is uiteraard te herkennen aan water dat blijft staan of minder makkelijk weg loopt. Maar dat kon u zelf uiteraard ook wel raden. Maar ook in het geval van een slurpend geluid dat uw vaak hoort op het moment dat het water bijna weg is duidt op een verstopping.

Een veel voorkomende oorzaak van een verstopt bad zijn, net zoals bij de douche, de zeepresten in combinatie met haren die zich ophopen. Maar we zien ook vaak dat er sprake is van urinesteen dat aangekoekt zit aan de afvoer. Het laat zich raden hoe dit komt.

Waarom Hendriks Riooltechniek?

Als u last heeft van een verstopping dan wilt u deze niet alleen snel laten repareren. U wilt graag ook dat er een vakkundige oplossing komt. Bij ons kunt u het volgende verwachten:

  • Elke badafvoer kunnen wij opsporen en ontstoppen, van een diameter van 32 tot 300 mm
  • Wij ontstoppen uw badafvoer zonder onnodig hak- en breekwerk
  • U krijgt 3 maanden garantie op onze werkzaamheden*
  • U betaalt pas wanneer het probleem verholpen is
  • Verschillende methodes om uw bad te ontstoppen

Snel uw verstopte bad(afvoer) laten ontstoppen?

Wilt u snel genieten van een heerlijk bad? En kan dat nu niet omdat het verstopt is. Neem dan contact met ons op: bel 06-28179557 of vul het contactformulier in. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bij nood zijn we binnen 2 uur bij u op locatie.

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 34
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Regio Oss – Nijmegen – Den Bosch – Uden

Heb je last van een verstopte afvoer in je bad? Als professioneel ontstoppingsbedrijf willen we graag snel ter plekke zijn om uw verstopte badafvoer op te lossen. Zeker als er spoed bij geboden is en het water niet meer wegloopt. Hendriks Riooltechniek is als regionale ontstoppingsdienst snel te plekke. Dat is ook de reden dat we veelal in de regio Oss, Nijmegen, Den Bosch en Uden werken.

WhatsAppStel je vraag via Whatsapp