Douche verstopt? Wij ontstoppen de afvoer snel!

Heeft u last van een verstopte douche? Dat wilt u zo snel mogelijk opgelost hebben. Zeker als u een verstopping heeft in uw open inloopdouche. Dan komt namelijk de gehele badkamervloer onder te staan en in sommige gevallen zelfs aangrenzende ruimtes. Wij zijn 24/7 bereikbaar en mocht er spoed geboden zijn dan staan we binnen 2 uur bij u op de stoep om de veerstopping te verhelpen.

Hoe herkent u een verstopte doucheafvoer?

Een verstopte doucheafvoer herkent u vaak aan het feit dat het water blijft staan of minder makkelijk weg loopt. In het overgrote deel van de gevallen wordt het veroorzaakt doordat haren en zeepresten zich mengen tot een slijmerig goedje waar dan weer gemakkelijk spullen aan hechten. Maar ook urinesteen is iets wat we vaak terug zien als oorzaak. Het laat zich raden waar dit door komt.

In het overgrote deel van de gevallen is het voldoende om de sifon goed schoon te maken. Maar mocht dit niet het geval zijn dan is het verstandig om een professional in te schakelen. Dankzij onze geavanceerde apparatuur en vakkundig personeel zijn we in staat om de oorzaak van uw verstopping op te sporen en te verhelpen.

Waarom Hendriks Riooltechniek?

Wij weten van aanpakken en houden van duidelijkheid. U moet op ons kunnen rekenen. Onderstaand onze (sterke) punten:

  • Elke doucheafvoer kunnen wij opsporen en ontstoppen, van een diameter van 32 tot 300 mm
  • Uw doucheafvoer ontstopt zonder onnodig hak- en breekwerk
  • U krijgt 3 maanden garantie op onze werkzaamheden*
  • U betaalt pas wanneer het probleem verholpen is
  • Verschillende methodes om uw afvoer te ontstoppen

Snel uw douche(afvoer) laten ontstoppen?

Wilt u snel de verstopping in uw doucheafvoer laten verhelpen? Neem dan contact met ons op: bel 06-28179557 of vul het contactformulier in. Wij nemen snel contact met u op om uit te leggen hoe we te werk gaan. Bij spoed staan we binnen 2 uur op stoep om uw afvoer te verhelpen.

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 34
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Regio Oss – Nijmegen – Den Bosch – Uden

Heb je last van een verstopte doucheafvoer? Als professioneel ontstoppingsbedrijf willen we graag snel ter plekke zijn om uw verstopte afvoer te verhelpen. Zeker als er spoed bij geboden is dan is het fijn om te weten dat een regionale ontstoppingsdienst snel ter plekke kan zijn. Dat is ook de reden dat we veelal in de regio Oss, Nijmegen, Den Bosch en Uden werken.

WhatsAppStel je vraag via Whatsapp