Gootsteen verstopt? Wij ontstoppen snel en vakkundig!

Heeft u last van een verstopte gootsteen? In de volksmond vaak spoelbak genoemd. Onze vakkundige monteurs staan 24/7 voor u klaar en bij spoed staan we binnen 2 uur bij u op de stoep.

Hoe herkent u een verstopte wasbak?

Als het water in de gootsteen blijft staan dan hoeven we u niet uit te leggen dat u last heeft van een verstopping. Maar er zit vaak al een stadium wat daaraan vooraf gaat. Vaak hoort u de gootsteen al borrelen of u hoort een slurpend geluid wat waarschijnlijk vanuit de sifon komt. Dan heeft u al last van een verstopping.

Een veelvoorkomend probleem in verstopte gootstenen zijn etensresten in combinatie met zeep. Doordat de etensresten niet altijd wegspoelen en makkelijk in de bochten kunnen blijven liggen hoopt dit snel op. Dit gaat dan een slijmerig goedje vormen en daar gaan allerlei spullen makkelijk aan hechten. Maak daarom regelmatig je sifon schoon zodat alles goed blijft doorlopen. Zeker als je spullen zoals borden afspoelt in de spoelbak alvorens ze in de wasmachine zet.

Zoals u ziet kunnen er verschillende oorzaken zijn die zorgen voor een verstopte gootsteen. Wij lossen het graag op voor u en bij spoed binnen 2 uur.

Waarom Hendriks Riooltechniek?

Wij zijn snel ter plekke en hebben vakkundig personeel en geavanceerde apparatuur om uw verstopte wasbak te ontstoppen. Onderstaand onze (sterke) punten:

  • Elke gootsteen (of spoelbak) kunnen wij voor u ontstoppen, van een diameter van 32 tot 300 mm
  • Wij ontstoppen uw verstopte gootsteen zonder hak- en breekwerk
  • U krijgt 3 maanden garantie op onze werkzaamheden*
  • U betaalt pas wanneer het probleem verholpen is
  • Verschillende methodes om uw gootsteen te ontstoppen

Snel uw verstopte spoelbak laten ontstoppen?

Wilt u snel de verstopping in uw gootsteen laten verhelpen? Neem dan contact met ons op: bel 06-28179557 of vul het contactformulier in. Wij nemen snel contact met u op om uit te leggen hoe we te werk gaan om uw verstopte gootsteen zo snel mogelijk te verhelpen.

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 34
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Regio Oss – Nijmegen – Den Bosch – Uden

Heb je last van een verstopping in je gootsteen? Als professioneel ontstoppingsbedrijf willen we graag snel ter plekke zijn om uw verstopte afvoer te verhelpen. Zeker als er spoed bij geboden is dan is het fijn om te weten dat een regionale ontstoppingsdienst snel ter plekke kan zijn. Dat is ook de reden dat we veelal in de regio Oss, Nijmegen, Den Bosch en Uden werken.

WhatsAppStel je vraag via Whatsapp