HWA verstopt? Wij ontstoppen snel

Loopt uw dakgoot over of loopt het hemelwater langs de muur? Dan heeft u een verstopte hemelwaterafvoer (HWA). Wilt u deze snel laten verhelpen? Dan staan wij van Hendriks Riooltechniek voor u klaar om dat probleem voor u te verhelpen. Wij zijn 24/7 bereikbaar in geval van nood en kunnen binnen 2 uur bij u op de stoep staan.

Hoe herkent u een verstopte hemelwaterafvoer?

Loop het hemelwater over de dakgoot? U raadt het al: dit is een teken dat u last heeft van een verstopte hemelwaterafvoer. Maar er zijn ook meer verborgen kenmerken die aangeven dat u last heeft van een verstopte HWA. Zo kan het voorkomen dat de muur achter de buis nat is of dat de buizen groen worden van het mos. Ook dan kan het zijn dat u last heeft van een verstopte hemelwaterafvoer. Dit wilt u snel laten verhelpen voordat het nog meer schade aanricht op andere plekken.

Als we kijken naar de oorzaken van HWA verstoppingen dan zien we vaak de volgende:

  • Zand en grind dat zich ophoopt in de daken waardoor het hemelwater niet goed kan doorstromen
  • Blad van de bomen die onder in de bocht of sifon blijven steken. Tip: maak daarom regelmatig uw dakgoten schoon en zorg dat er een bladvanger in zit
  • Een breuk in de buis waardoor er zand of wortels in de afvoer zitten.

Zoals u ziet zijn er verschillende oorzaken voor een verstopte hemelwaterafvoer. Wij beschikken over de juiste apparatuur om de verstopping te traceren en de hemelwaterafvoer te ontstoppen. En als de nood aan de man is kunnen we dit binnen 2 uur verhelpen.

Waarom Hendriks Riooltechniek?

Onderstaande punten zijn garanties die we aan onze klanten geven:

  • Wij ontstoppen iedere hemelwaterafvoer, van een diameter van 32 tot 300 mm
  • Uw HWA ontstopt zonder onnodig hak- en breekwerk
  • U krijgt 3 maanden garantie op onze werkzaamheden*
  • U betaalt pas wanneer het probleem verholpen is
  • Verschillende methodes om uw HWA te ontstoppen

Snel uw verstopte hemelwaterafvoer laten ontstoppen?

Is de verstopping in uw HWA zo ernstig dat er sprake is van een noodsituatie? In dat geval kunnen we binnen 2 uur bij u op de stoep staan of uw verstopte HWA te ontstoppen. U kunt ons sowieso 24/7 bereiken om een afspraak in te plannen. En mocht u vooraf vragen hebben over onze werkwijze dan kunt u ons bellen: 06-28179557. Wij geven graag antwoord op uw vragen en leggen graag uit hoe we te werk gaan om uw verstopte HWA te verhelpen.

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 34
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Regio Oss – Nijmegen – Den Bosch – Uden

Heb je last van een verstopte hemelwaterafvoer (HWA)? Als professioneel ontstoppingsbedrijf willen we graag snel ter plekke zijn om uw verstopte afvoer te verhelpen. Zeker als er spoed bij geboden is dan is het fijn om te weten dat een regionale ontstoppingsdienst snel ter plekke kan zijn. Dat is ook de reden dat we veelal in de regio Oss, Nijmegen, Den Bosch en Uden werken.

WhatsAppStel je vraag via Whatsapp