Vaatwasser verstopt? Snel laten ontstoppen toch!

Heeft u last van een verstopte vaatwasser? Iets waar de meeste mensen zo snel mogelijk van af willen. Want een verstopte vaatwasser betekent dat je weer aan de handmatige afwas moet. Wij komen graag langs om deze vakkundig te verhelpen. En u kunt ons 24/7 bereiken.

Hoe herkent u een verstopte vaatwasser?

Er zijn verschillende kenmerken waaraan u een verstopte vaatwasser herkent. De meest bekende is dat het water blijft staan in de vaatwasser blijft staan. Dit wordt niet meer goed afgevoerd. Als we kijken naar de oorzaken dan zien we dat de volgende:

  • Etensresten die niet weggespoeld worden (bij veel mensen zie je vaak nog borden met veel etensresten die niet goed afgespoeld zijn)
  • Vet (jus en boter dat aan borden blijft zitten)
  • Defecte afvoerpomp

Zoals u ziet kunnen er verschillende oorzaken zijn die zorgen voor een verstopte vaatwasser. Wij lossen het graag op voor u en bij spoed binnen 2 uur.

Waarom Hendriks Riooltechniek?

We praten liever niet voor eigen parochie maar als u last heeft van een verstopte vaatwasser dan wilt u dit snel en structureel opgelost hebben. Bij ons heeft u de volgende garanties:

  • Elke vaatwasser kunnen wij ontstoppen vanwege onze uitgebreid ontstoppingsarsenaal
  • Wij ontstoppen uw verstopte vaatwasser zonder hak- en breekwerk
  • U krijgt 3 maanden garantie op onze werkzaamheden*
  • U betaalt pas wanneer het probleem verholpen is

Snel uw verstopte vaatwasser laten ontstoppen?

Wilt u snel de verstopping in uw vaatwasser laten verhelpen? Natuurlijk want u wilt niet wekenlang handmatig de afwas doen. Neem contact met ons op: bel 06-28179557 of vul het contactformulier in. Uw verstopte vaatwasser is snel verleden tijd.

Contactgegevens

Hendriks Riooltechniek
Etruskensweg 34
5349 AZ Oss

0412 – 857 324
06 – 28179557
info@hendriksriooltechniek.nl

Regio Oss – Nijmegen – Den Bosch – Uden

Heb je last van een verstopte vaatwasser? Die wil je snel en vakkundig laten verhelpen. Want iedereen met een vaatwasser zal het herkennen: als je eenmaal een vaatwasser hebt dan wil je niet meer de handafwas doen. Als professioneel ontstoppingsbedrijf willen we graag snel ter plekke zijn om uw verstopte afvoer te verhelpen. Zeker als er spoed bij geboden is dan is het fijn om te weten dat een regionale ontstoppingsdienst snel ter plekke kan zijn. Dat is ook de reden dat we veelal in de regio Oss, Nijmegen, Den Bosch en Uden werken.

WhatsAppStel je vraag via Whatsapp